Sytse Walraven heeft zijn laatste stap gezet naar de voltooiing van zijn D-examen

Afgelopen zondag 9 juli heeft Sytse Walraven zijn laatste stap gezet naar de voltooiing van zijn D-examen. Dit deel was openbaar toegankelijk voor alle liefhebbers en geïnteresseerden en vond plaats in MFC De Baank te Leunen. Na de klanken van Arsenal, uitgevoerd door het harmonieorkest, was het de beurt aan Sytse. Hij speelde samen met Lieke Reintjes het duet “Duo Mercadante”. Het concert werd afgewisseld door stukken enkel door het harmonieorkest en daarnaast stukken met Sytse met saxofoon in de hoofdrol.

De overige werken die werden gespeeld waren:
• Amparito Roca: harmonieorkest
• Thinking of You: Sytse & harmonieorkest
• Lord Tullamore: harmonieorkest
• Harlem Nocturne: Sytse & harmonieorkest
• Harmonieorkest o.l.v. Karin Jansen met Sytse in de hoofdrol

Tijdens het overleg met de commissie werd door het harmonieorkest nog enkele marsen gespeeld. Na het overleg werd Sytse beloond voor zijn prachtige optreden en kreeg te horen dat hij is geslaagd voor zijn D-examen. Hij kreeg zijn cijferlijst overhandigd door de voorzitter van de examencommissie, Henriëtte Mooren van het Kunsten Centrum Jerusalem. Het D-diploma werd namens het bestuur en de vereniging uitgereikt door secretaris Ruud Swinkels.

Alle leden en het bestuur van Harmonie St. Catharina feliciteren Sytse met het behalen van zijn D-diploma en wensen hem een mooie muzikale voortzetting toe bij het harmonieorkest!