Concert tijdens Euregioparade Venray

De LBT en Vlamo organiseren de 7e editie van de Euregioparade. Dit muzikaal evenement wordt gehouden in het centrum en op pleinen in Venray. De Streetparade met defilé vindt plaats met korpsen uit Nederlands/Belgisch Limburg en korpsen uit de Ost-Kantons België.
Op een 8-tal pleinen vinden concerten en optredens plaats die door de lid korpsen worden gegeven. Concerten en optredens die het gehele scala van aangesloten muziekstijlen laten zien en horen. Bij voorbeeld: drumbands, ritmische- melodische percussie ensembles, evenals harmonieën, fanfares, brassbands, accordeons en schutterijen.
De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk slotconcert door Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide en Harmonie Arti – Oirschot (NB). Het gezamelijke orkest staat onder leiding van dirigente Karin Janssen.
Wij zien u graag op zondag 24 juni in Venray.