Geslaagd Filmconcert

Harmonie St. Catharina kijkt terug op een geslaagd filmconcert in multifunctioneel centrum “De Baank” te Leunen afgelopen zaterdag 9 juli. De Baank was omgetoverd tot een filmzaal. De rode loper lag uit voor de vele bezoekers die we mochten ontvangen. Met zo’n 200 bezoekers was het filmconcert dan ook helemaal UITVERKOCHT. Alles was uit de kast gehaald om een mooie entree te verzorgen. Zo was een oldtimer op spectaculaire wijze voor De Baank geplaatst. Ook prachtige bloemen die werden verzorgd door Mieke De Bruijn maakte het plaatje compleet. Een popcorn kraampje kon uiteraard niet ontbreken bij de film. Entree Filmconcert bij De Baank; Bloemen verzorgd door bloembinderij Mieke de Bruijn.

Tijdens het concert passeerden tal van bekende filmmelodieën de revue Het publiek kon daarbij niet alleen luisteren naar de prachtige filmmuziek, maar ook kijken naar fantastische bijpassende beelden op groot scherm. Sfeerimpressie; op het podium Harmonie St. Catharina en de volle zaal met groot scherm. We willen alle sponsoren langs deze weg nogmaals bedanken. En alle anderen die bijgedragen hebben voor het slagen van deze prachtige avond. We willen ook het publiek bedanken die in grote getalen aanwezig waren. We zien u graag terug in MFC De Baank tijdens het barbecue-concert op dinsdagavond 19 juli. Dan zal de jeugd hun muzikale talent laten horen. Bedankt namens alle leden en bestuur van Harmonie St. Catharina. Het was geweldig!!