Jubilarissen in het zonnetje gezet

Zaterdag 28 oktober j.l. werden tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond 4 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Anja van Leuken werd onderscheiden met het zilveren insigne voor haar 25 jarig lidmaatschap. Ze speelt alt-sax in het harmonieorkest. Van april 2004 tot april 2006 was zij actief in het bestuur. Ze heeft zich vanaf 2004 ingezet voor de organisatie van de donateursactie. Ook met het jaarlijkse kerstconcert heeft ze zich ingezet en is sinds 2016 actief bij de activiteitencommissie.

Leo Heldens werd ook onderscheiden met het zilveren insigne voor zijn 25 jarig lidmaatschap. Leo speelt trombone in het harmonieorkest. Leo was een van de initiatiefnemers voor het oprichten van de vriendenclub in 1999. Hij is de secretaris van de vriendenclub en sinds 2016 actief in de commissie financien. Daarnaast draagt hij op allerlei vlakken zijn steentje bij waar hij kan.

Ruud Swinkels werd tevens onderscheiden met het zilveren insigne voor zijn 25 jarig lidmaatschap. Hij speelt klarinet in het harmonieorkest. Hij heeft ook jaren bij de blaaskapel gespeeld. Vanaf 2013 is hij bestuurslid, en zoals een goed bestuurder betaamd; betrokken bij allerlei nevenactiviteiten voor de vereniging.

Gerrit Jeuken kreeg voor zijn 50 jarig lidmaatschap het vergulde insigne met 1 zirconia opgespeld. Gerrit speelt trompet in het harmonieorkest. Hij is 30 jaar lid geweest van de blaaskapel. Hij was secretaris en penningmeester van blaaskapel Die Fröhlichen Rübensammler van februari 1987 tot maart 1997.  Hij was de oprichter van de Heimat avonden in 1984 en was voorzitter van de organisatie tot 1994. Daarnaast zet Gerrit zich in tijdens serenades als dirigent, hij is de vaste tapper tijdens de repetities en bij festiviteiten, ook was hij lid in de werkgroep kermis. Daarnaast draagt hij op allerlei vlakken zijn steentje bij waar hij kan.

Bestuur en leden van de vereniging feliciteren alle jubilarissen met hun onderscheiding!

V.l.n.r. Ruud, Anja, Gerrit en Leo