Kerstconcert zondag 17 december St. Catharina kerk Leunen

Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide verzorgt op zondag 17 december het jaarlijkse kerstconcert in de Catharina kerk in Leunen, Kapelweg 1. En dit jaar zit er een extra groot harmonieorkest voor u klaar, want het concert wordt in samenwerking met Harmonie Sub Matris Tutela uit Oostrum georganiseerd. Het gezamenlijk orkest staat deze avond onder leiding van dirigente Karin Janssen.

Daarnaast krijgt het orkest vocale ondersteuning van Pascal Pittie, tenor, en Jacqueline Fijnaut, zangeres. En met diverse instrumentale solisten van Harmonie St. Catharina belooft het kerstconcert ook dit jaar weer een muzikaal spektakel te worden!

Verschillende kerstklassiekers zullen tijdens het concert de revue passeren, alsook hedendaagse arrangementen. Voor ieder wat wils! Het concert begint om 19.00 uur en om 18.30 uur gaan de kerkdeuren al voor u open. Na het concert is er een gezellig samenzijn in het Café van MFC De Baank onder het genot van een glaasje glühwein.

De entreekaartjes à €7,50 zijn vanaf 24 november te koop bij Reintjes Bloemen in Veulen, Herenkapsalon Gielens in Heide en eNJee Kappers in Leunen.