Schitterend kerstconcert

Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide en Muziekvereniging SMT Oostrum, o.l.v. Karin Janssen, kijken met een goed gevoel terug op het kerstconcert. Het was een sfeervolle avond en een succesvol concert.

Daarvoor willen we een aantal mensen bedanken:

• Jaqueline Fijnaut en Pascal Pittie voor hun vocale bijdrage en ondersteuning aan het concert, het was grandioos! Charlotte Arts en Sandra Leurs als solisten!
  • Cynthia Siefers voor de presentatie.
  • Het kerkbestuur en pastoor Miedema voor het beschikbaar stellen van de kerk.
  • eNJee kappers, herenkapsalon Gielens en Reintjes Bloemen voor het verkopen van de kaartjes.
  • Daarnaast willen we de sponsoren bedanken. En alle anderen die bijgedragen hebben om het kerstconcert te laten slagen.

Tot slot danken we de vrienden van de harmonie, familie, bekenden en alle andere belangstellenden die bij het concert aanwezig waren.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en muzikaal 2018.

De opnamen van het kerstconcert door L1 TV zijn terug te zien bij het programma “Blaaskracht” op 23 en 24 december