75-jarig jubileum Wim van Osch

Op maandag 5 april (Tweede Paasdag) werd Wim van Osch verrast door een kleine afvaardiging van harmonie Sint Catharina. Vanwege zijn 75-jarig jubileum werd Wim in het zonnetje gezet. Voorzitter van de harmonie Bas van Eck en Leo Heldens, secretaris van de vriendenclub, bezochten Wim en zijn naaste familie om deze mijlpaal samen te vieren en niet zomaar voorbij te laten gaan. Vanwege corona maatregelen werd de serenade op 27 maart opgenomen in de buitenlucht met toestemming van Gemeente Venray. De serenade werd in de huiskamer van Wim op de TV afgespeeld. Harmonie en blaaskapel speelden gezamenlijk en afzonderlijk drie nummers; Prestige, Festwies Polka en als afsluiter de Felicitatiemars. Herinneringen werden opgehaald en de oorkonde en hangpenning werd aan Wim uitgereikt. Wim heeft veel voor de vereniging betekent. Zo was Wim ruim 50 jaar spelend lid waarvan 32 jaar bestuurslid. Medeoprichter van de blaaskapel en 29 jaar leider van de blaaskapel. Voor al zijn verdiensten ontving hij in 1995 een Koninklijke onderscheiding. Wim is met recht een erelid van de vereniging en draagt de vereniging een warm hart toe door tevens lid te zijn van de vriendenclub. Wim was onder de indruk en vond het geweldig dat hij op deze manier in het zonnetje werd gezet.