Afscheid Jan Voermans; dirigent slagwerkgroep

Tijdens het afsluitingsconcert van 13 juli namen we afscheid van Jan Voermans, dirigent van onze slagwerkgroep.

Jan was dirigent drumband en jeugddrumband sinds juni 2008 (13 jaar).

Onder Jan zijn er voor de drumband geen concoursdeelnames geweest, maar wel wist de drumband op verschillende Peeltoernooien goede resultaten te behalen.

Verder waren er natuurlijk jaarlijks diverse dumbandtreffen, concertreis Friesland, deelname aan de Proms, deelname concert Floriade, bbq concerten , deelname zittingsavonden van carnavalsvereniging ’t Knölleke, opening van de kermis en natuurlijk de optredens in Leunen, Veulen en Heide.

Jan organiseerde ook diverse jaren inlooprepetities waarbij geïnteresseerde jeugd instrumenten kon uitproberen.

Jan heeft ook een aantal slagwerkcomposities gemaakt waarvan de (jeugd)drumband er ook enkele van hebben gespeeld.

Bestuur en leden danken Jan voor zijn inzet voor de vereniging en de fijne samenwerking.