Afscheid Marjo van der Locht; blokfluitopleiding

Tijdens het afsluitingsconcert van 13 juli namen we afscheid van Marjo van der Locht.

Marjo is bij onze vereniging in 2005 begonnen als dirigent van het opleidingsorkest.

In 2006 werd er gestart met de blokfluitopleiding.
Marjo ging zelf langs de klassen van de basisschool om leerlingen te werven.
En dat werkte, sommige jaren waren er zelfs 2 blokfluitgroepen.
Je had altijd tassen vol spullen bij om de kinderen dingen duidelijk te maken, zoals tellen en ritmes enz., zeker voor de hafa.
Alle feestelijkheden werken uitgebreid gevierd, verjaardag, carnaval, pasen, sint en kerst.
Als Marjo namen verwisselde mochte de kinderen een streepje zetten. Bij 5 streepjes kregen ze een traktatie.
Geen optreden ging voorbij zonder een stukje toneel of verkleedpartij.
Je betrokkenheid en enthousiasme is erg kenmerkend voor je.

In 2017 hebben we al een keer afscheid genomen van Marjo als dirigent van het opleidingsorkest. Ze is toen benoemd als ere-dirigent,

Bestuur en leden danken Marjo voor haar inzet voor de vereniging en de fijne samenwerking,