De vereniging bestaat 100 jaar!

Op 1 augustus 1920 werd fanfare St. Catharina, vernoemd naar de patroonheilige van het Leunse rectoraat, officieel opgericht. Dat betekent dat 2020 het jaar is waarin St. Catharina (sinds 1983 een harmonie) 100 jaar bestaat!

Uiteraard laten we dat niet ongemerkt voorbij gaan! Voorbereidingen zijn in volle gang om van 2020 een mooi jubileumjaar te maken. Naast een muzikale verrassing ergens in de lente zien de jubileumactiviteiten er als volgt uit:

• Zondag 23 februari: Carnavalsoptocht Leunen
  • Zondag 5 april: Reünie met oud leden – Wordt verplaatst
  • Dinsdag 5 mei: Gezamenlijk optreden van diverse muziekverenigingen uit Venray in kader van 75 jaar bevrijding – Geannuleerd
  • Zondag 28 juni: Pop-up concert tour met concert op pleinen van Leunen, Veulen en Heide
  • Zaterdag 26 september: Jubileumconcert
  • Zondag 27 september: Frühshoppen
  • Oktober: Jeugduitje
  • November: Caeciliafeest
  • 19 december: Eindejaarsconcert
  • 20 december: Eindejaarsconcert

Het grootste evenement dit jaar is zonder twijfel ons JUBILEUMCONCERT op 26 september in SCHOUWBURG VENRAY, met o.a. PATER MOESKROEN! Houd deze site in de gaten voor meer info over dit Jubileumconcert!

Het wordt dus een mooi jaar voor leden, oud-leden en zeker voor U als publiek en muziekliefhebber. Zet bovenstaande datums in uw agenda en we zien elkaar binnenkort!