Even voorstellen …. de nieuwe dirigent Willeke de Laak

Willeke de Laak werd in 1985 geboren in Babberich en wist op zeer jonge leeftijd wat ze wilde worden, muzikant of dirigent. Inmiddels heeft ze allebei bereikt. Willeke volbracht haar klarinetstudie aan het  Utrechts Conservatorium en speelde in verschillende orkesten en ensembles in binnen- en buitenland. Nu inspireert ze haar eigen leerlingen als klarinet- en saxofoondocent. De studie Harmonie, Fanfare en Brassband directie heeft zij afgerond aan het conservatorium van Den Haag. Ze volgde daarnaast masterclasses bij dirigenten van formaat. Een belangrijke drijfveer voor haar is om blaasorkesten in Nederland in hun kracht te zetten en verdere ontwikkeling te stimuleren.

Op dit moment staan verschillende orkesten onder leiding van deze dirigent. Zo is zij als dirigent verbonden aan Harmonie Martinus uit Oud Zevenaar, Harmonie St. Andries uit Groessen, Harmonie Sint Caecilia uit Volkel en sinds mei mag zij zichzelf dirigent noemen van Harmonie Sint Catharina uit Leunen – Veulen – Heide.

Ze kijkt uit naar een bloeiende tijd met deze mooie vereniging en hoopt u te ontmoeten bij één van de komende concerten.