Jubilarissen

Tijdens de Caecilia avond van harmonie St. Catharina werden twee jubilarissen gehuldigd. Jac van Osch met 40 jaar lidmaatschap en Huub Geurts met 25 jaar lidmaatschap van onze vereniging. Beide zijn bestuurslid geweest van harmonie St. Catharina. Jac als bestuurslid met aandachtgebied de drumband, Huub als vicevoorzitter en voorzitter. Na hun bestuursperiode zijn ze allebei benoemd tot Erelid voor hun bewezen diensten. Gezegd mag worden dat hier twee echte verenigingsmensen staan en waar wij als harmonie al lange tijd van profiteren. Nooit doen we vergeefs een beroep op hun kwaliteiten en dat is ontzettend fijn voor ons. Jac en Huub komen nog bijna wekelijks naar de repetitie van de harmonie luisteren en leggen na de repetitie nog graag een kaartje.
Wij feliciteren Jac en Huub van harte met deze mijpaal!