Jubileum start in mineur

Het coronavirus treft iedereen. Zo ook de culturele sector en de amateurmuziek. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en ook die van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO). De gezondheid van onze leden, dirigenten, het bestuur en alle bezoekers van onze activiteiten staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Alle repetities, muzieklessen en een groot deel van onze activiteiten zijn dan ook geannuleerd.

Deze drastische maatregelen hebben een grote impact op ons jubileum en zijn ongekend in ons 100-jarig bestaan. De aftrap van ons jubileum met de reünie op 5 april is daarom ook geannuleerd en zal verplaatst worden tot nader bericht tot na de zomervakantie.

Zonder muzieklessen en repetities geen goede voorbereiding voor de geplande activiteiten. Alle geplande activiteiten tot en met 5 mei zijn geannuleerd zoals u in onze activiteiten/ evenementen kalender kunt zien. Welke activiteiten door kunnen gaan is sterk afhankelijk van de maatregelen en mogelijke aanscherping of versoepeling hiervan.

Op dit moment worden overal ter wereld maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Net als iedereen hopen we dat dit effectief zal blijken en we kijken met vertrouwen uit naar al onze activiteiten later in het jaar, u hopelijk ook. Uiteraard willen we zo snel mogelijk samen gaan repeteren om er een mooi jubileum van te maken.

Wij wensen iedereen veel sterkte en succes in deze ongekende tijd. Pas goed op u zelf en op elkaar. Samen in “harmonie” SAMEN STERK!

Met muzikale groet,

Bestuur Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide