Jubileum uitgesteld

De gevolgen van de huidige maatregelen vanwege het Coronavirus op het jubileumjaar beginnen steeds groter te worden. Niet alleen worden evenementen en bijeenkomsten verboden, maar doordat de repetities stilliggen wordt het steeds moeilijker om ons goed voor te bereiden en kwalitatief goede concerten te geven. Het bestuur heeft daarom, in overleg met de jubileum-commissie, besloten om het jubileumjaar een jaar te verplaatsen.

Dit is geen gemakkelijke beslissing geweest. Het geeft ons wel de tijd en rust om de geplande activiteiten goed en naar tevredenheid te kunnen uitvoeren. De tijd en energie die al in de organisatie van de verschillende activiteiten is gestoken is dan ook niet voor niets geweest.

Op dit moment worden overal ter wereld maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Net als iedereen hopen we dat dit effectief zal blijken en we kijken met vertrouwen uit naar onze activiteiten later in het jaar, u hopelijk ook. Uiteraard willen we zo snel mogelijk samen gaan repeteren wanneer dit weer mogelijk is.

Wij wensen iedereen veel sterkte en succes in deze ongekende tijd. Pas goed op u zelf en op elkaar. Samen in “harmonie” SAMEN STERK!

Met muzikale groet,

Bestuur Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide