Kaartverkoop “Muzikale Sprookjes met de Zandmagiër” gestart!

De kaartverkoop voor onze theatervoorstelling “Muzikale Sprookjes met de Zandmagiër” op 4 november in Shouwburg Venray is van start gegaan!

Koop je kaarten hier, en wees er op tijd bij want vol=vol!!!


Muzikale Sprookjes met de Zandmagiër
Zandkunstenaar Immanuel Boie en Harmonie St. Catharina maken een magische reis in zand en muziek.

“Muzikale Sprookjes met de Zandmagiër” is een matineevoorstelling voor jong en oud, waarin de muziek van harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide tot leven wordt gebracht in zand door zandkunstenaar Immanuel Boie. De “Zandkunst” zoals de Genkse Immanuel die brengt is mooi op televisie of Youtube, maar vooral live is het een bijzondere ervaring!

Door zand te strooien op een lichtbak creëert hij donkere lijnen of vlakken. Daarin tekent hij met zijn vingers en haalt zand weg waar nodig. Zo ontstaan er prachtige “tekeningen”, die steeds weer overgaan in andere tekeningen. Dit wordt gefilmd en geprojecteerd op een groot scherm. Het is een kunstvorm die niet om het resultaat draait, maar om het proces: het omvormen van de ene tekening in de andere. Het is iets dat je moet beleven!

Met het orkest is ook iets speciaals aan de hand. Het orkest dat deze middag speelt is namelijk speciaal samengesteld voor deze voorstelling. Het harmonieorkest van St. Catharina vormt samen met tal van enthousiaste muzikanten uit de regio één groot projectorkest dat de muziek gaat spelen waarbij Immanuel in zand de beelden maakt. Het orkest staat daarbij onder leiding van dirigente Karin Janssen.

Het thema van de voorstelling is ”Sprookjes”, waarbij onder andere Rapunzel, Muziek van de Efteling, Gulliver’s Reizen en Disney voorbij komen. Een magische middag voor jong en oud is gegarandeerd!