Kern met Pit

Bij kern met pit hebben we ons jubileumconcert aangemeld voor een subsidie. We hebben het gehaald! Afgelopen jaar is het ons gelukt om dit te realiseren. Op 22 januari worden in alle provincies de trofeewinnaars bekend gemaakt. De trofeewinnaar wint een extra prijs van 1.500 en gaat door naar de finale voor de Gouden Pit t.w.v. 3.000! De winnaar wordt 50/50 bepaald door de jury, maar ook door internetstemmen!

Vanaf maandag 20 december 9.00 uur kan er gestemd worden via de roze stemknop op www.kernmetpit.nl op het beste buurtinitiatief per provincie. Roep dus alle buren, familie, vrienden en kennissen op om te stemmen! Er kan gestemd worden tot 17 januari. Een rechtstreekse link naar de stem-pagina vind je hier. Of ga naar www.kernmetpit.nl en klik op de roze stemknop.

Vul je e-mailadres in en vink Limburg aanKlik op volgende en vink op de volgende pagina: Jubileumconcert in het kader van 100-jarig bestaan van vereniging aan. Vervolgens verzenden. We hopen dat je je stem voor 17 januari wilt uitbrengen op ons project zodat we een kans maken om trofeewinnaar te worden en door kunnen naar de landelijke finale.