Mobiele Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Coronavirus treft het hele land en zo ook de cultuur en amateurblaasmuziek. Het zijn heftige tijden. Kosten lopen door en inkomsten zijn stilgevallen. We kunnen niet langs de deur voor een donateursactie. Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft daar iets op gevonden. Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert mogen collecterende verenigingen eenmalig 100% van de opbrengst zelf houden. Door de Coronacrisis zal er niet fysiek, maar via de mobiele telefoon worden gecollecteerd. De mobiele Anjeractie is eenvoudig én veilig. Geen mensen met geld over straat en collectanten maken gebruik van het persoonlijke netwerk.

De jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds vindt plaats van 22 tot en met 30 mei 2020

Wij als harmonie willen van deze kans gebruik maken en hier graag aan meedoen. U kunt dus een bericht via de mobiele telefoon krijgen van een van uw contacten of via iemand die lid bij de harmonie is. Het werkt als een kettingbrief wij sturen onze leden het bericht en link om via je mobiel geld te doneren. Onze leden sturen het weer door naar hun contacten enzovoort, enzovoort. U kunt het bericht desgewenst ook weer doorsturen naar uw contacten om te vragen om dit te ondersteunen en te doneren. De donatie zal dus 100% ten goede komen aan de harmonie.

Bent u toch niet zo mobiel, maar draagt u de cultuur een warm hart toe en wilt u de cultuur in de buurt levend houden dan kunt u uiteraard ook rechtstreeks doneren aan de harmonie. Het rekeningnummer kunt u terug vinden op onze website: https://www.harmoniestcatharina.nl/bankrekening/  vermeld bij uw donatie “Houd cultuur levend”. Wij danken u voor uw bijdrage hoe groot of klein deze ook is.

#SamenSterk            #WeesLoyaalSteunLokaal              #HoudCultuurLevend!

Met muzikale groet,