Muzikale jaarafsluiting

Het is voor iedereen een bewogen (of juist minder bewogen) jaar geweest, zo ook voor onze vereniging. Dan ging repeteren niet, dan weer wel op afstand, toen weer niet, en nu zijn we alweer een aantal weken bezig en lijkt ook voor ons “het normale leven” weer langzaam verder te gaan.

Heel veel muziek hebben we niet kunnen maken afgelopen jaar, maar het leek ons toch mooi om onze traditionele jaarafsluiting na een jaar afwezigheid toch plaats te laten vinden. Zowel voor de muzikanten, dirigenten, ouders en publiek is het leuk om elkaar onder het genot van muziek, een drankje en een hapje weer te kunnen zien en spreken.

Zoals vanouds laten de blokfluiters, drumband, blaaskapel en harmonieorkest muzikaal van zich horen, bij goed weer buiten op het plein en bij slecht weer in MFC de Baank. Daarbij ontbreekt de frietkar ook niet dus koken hoeft die avond eventjes niet, schuif gewoon lekker wat friet en een frikandel naar binnen!

We zien jullie graag op dinsdag 13 juli! De frietkar gaat om 18.00u open, het Afsluitingsconcert begint om 18.30 en duurt ongeveer 2 uur.