Rabobank ClubSupport

Wij doen weer mee met de Rabo ClubSupport. Als je lid bent van Rabobank Noord-Limburg, kun je tussen 4 en 25 oktober stemmen.

Dit jaar hebben wij als doel;
Harmonie St. Catharina bestond in augustus 2020 100 jaar. Dit heugelijk feit wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan, helaas gooide COVID-19 roet in het eten. In dat kader worden er voor ons 100 + 1 jarig jubileum verschillende activiteiten en concerten georganiseerd waarbij een financiële ondersteuning meer dan welkom is. Ook de opleiding van jeugdige leden vraagt om financiële steun evenals het onderhouden en aanschaffen van instrumenten en de aanschaf van bladmuziek.

Het zou fantastisch zijn als iedereen helpt bij het realiseren van dit doel door op ons te stemmen tijdens Rabo ClubSupport!

Hoe kun je stemmen? Ga naar de website van de Rabobank of stem in de Rabo App. Rabobankleden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op; de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.