Stem op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!!

Van dinsdag 26 september t/m dinsdag 10 oktober kunnen leden van Rabobank Horst Venray hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en verenigingen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Laat jouw stem en die van je familie, vrienden en kennissen horen en steun Harmonie St. Catharina!

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, we kunnen deze bijdrage namelijk goed gebruiken. In 2020 bestaat onze vereniging 100 jaar, dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan! Voor die gelegenheid willen we graag diverse jubileumactiviteiten organiseren en onze uniformen vervangen zodat we weer een moderne uniforme uitstraling kunnen creëren. Tevens kunnen we de bijdrage gebruiken voor het financieren van muziekonderwijs, de aanschaf en onderhoud van instrumenten.

Het zou fantastisch zijn als iedereen helpt bij het realiseren van dit doel door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Meer informatie over de Clubkas Campagne vind je op de website van de Rabobank: https://sites.rabobank.nl/horstvenray/RCC/
of op Facebook: https://www.facebook.com/raboclubkasHV/ .