Stem op ons tijdens Rabo ClubSupport!

Van vrijdag 27 september t/m vrijdag 11 oktober kunnen leden van Rabobank Horst Venray hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en verenigingen tijdens Rabo ClubSupport! Laat jouw stem en die van je familie, vrienden en kennissen horen en steun Harmonie St. Catharina!

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, we kunnen deze bijdrage namelijk goed gebruiken. Harmonie St. Catharina bestaat in 2020 100 jaar. Dit heugelijk feit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. In dat kader worden er gedurende het jubileum jaar verschillende activiteiten, concerten en uitvoeringen georganiseerd waarbij een financiële ondersteuning meer dan welkom is. Ook de opleiding van jeugdige leden vraagt om financiële steun evenals het onderhouden en aanschaffen van instrumenten en de aanschaf van bladmuziek.

Zo blijven ook wij goed “gestemd”! Bent u al in de “stemming”?

Het zou fantastisch zijn als iedereen helpt bij het realiseren van dit doel door op ons te stemmen tijdens Rabo ClubSupport! Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op de website van de Rabobank: https://www.rabo-clubsupport.nl/horst-venray/over-rabo-clubsupport