Subsidie Prins Bernhard Cultuurfonds

Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide heeft bericht ontvangen van het Prins Bernhard Cultuurfonds dat de aangevraagde subsidie voor de aanschaf van nieuwe mondstukken voor de saxen goedgekeurd is.

Met deze subsidie en mede door financiële ondersteuning van de Vrienden van de harmonie zijn inmiddels de mondstukken voor de gehele saxofoon sectie van het harmonieorkest aangeschaft.

De overdracht vond plaats tijdens de algemene jaarvergadering op dinsdag 7 juli. Hierbij was het voltallig bestuur van de Vrienden aanwezig. De leden hebben zelf hun mondstuk uitgezocht voor een betere beleving en mede om het speelplezier te vergroten. Ook zal hierdoor de klank en balans verbeterd kunnen worden. We wensen de Saxofoon sectie vele uren speelplezier toe met deze nieuwe aanwinst.

De leden en bestuur van de vereniging dankt het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vrienden van de harmonie voor deze financiële ondersteuning.

Op de voorgrond de Saxen met hun nieuwe mondstukken, het voltallig bestuur van de Vrienden op de achtergrond.