Uitreiking cheques van de 34ste Fietsvierdaagse Venray.

De Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas via het spel Rad van Fortuin. De betreffende organisatie is medeverantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel, zo ook voor het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus geen kwestie van “de hand ophouden”, maar van keihard werken door een aantal mensen van de desbetreffende
organisatie.

Tijdens de 34ste editie kregen weer twee organisaties de kans om de door hun zelf verworven prijzen via het kansspelletje Rad van Fortuin te verloten. Dit jaar waren onze goede doelen Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide en Wauw Wenst. Afgelopen week kregen onze goede doelen uit handen van onze voorzitter Jan van Stelten
hun welverdiende cheque overhandigt. Maar voor het zover was moest er eerst nog “gepuzzeld” worden. Wij proberen elk jaar iets ludieks te bedenken en niet zomaar een cheque te overhandigen.

Dit jaar was voor de harmonie een notenbalk en voor wauw wenst een kindergezicht met ballonnen gemaakt en moesten de verenigingen raden wat de opbrengst is. De opbrengst was door het hete weer, en daardoor minder aantal deelnemers, iets lager dan de voorgaande jaren. De Harmonie St. Catharina heeft Euro 489,10 opgehaald en Wauw Wenst een bedrag van Euro 527,00.

Wij van de Harmonie zijn bijzonder blij met de opbrengst van de loterij op de openingsdag van dit fietsfestijn. Ook vonden we het erg leuk om op dinsdag de start van de fietsvierdaagse muzikaal op te mogen luisteren. We bedanken iedereen die de prijsjes bijeen hebben gebracht.In 2020 bestaat Harmonie Sint Catharina 100 jaar. Bij deze verjaardag willen we uitgebreid stilstaan. Zo zal er, naast andere evenementen, een Promsconcert georganiseerd worden. Om dit concert en het jubileumjaar zo goed en uitgebreid mogelijk te kunnen organiseren kunnen we de opbrengst goed gebruiken.Wij van de Harmonie zijn bijzonder blij met de opbrengst van de loterij op de openingsdag van dit fietsfestijn. Ook vonden we het erg leuk om op dinsdag de start van de fietsvierdaagse muzikaal op te mogen luisteren. We bedanken iedereen die de prijsjes bijeen hebben gebracht.In 2020 bestaat Harmonie Sint Catharina 100 jaar. Bij deze verjaardag willen we uitgebreid stilstaan. Zo zal er, naast andere evenementen, een Promsconcert georganiseerd worden. Om dit concert en het jubileumjaar zo goed en uitgebreid mogelijk te kunnen organiseren kunnen we de opbrengst goed gebruiken.