Zoek Evenementen

november 2018

Intocht Sint Nicolaas

25 november om 10:30 - 11:30

Op zondag 25 november begeleid de drumband en het harmonieorkest de goedheiligman tijdens de intocht in Leunen. De stoet vertrekt om 11.00 uur.

Speculaasactie

30 november - 01 december

Om het financiële plaatje van onze vereniging "Harmonie St. Catharina" te ondersteunen houden wij jaarlijks de speculaasactie. Dit houdt in dat we langs alle deuren van Leunen-Veulen-Heide gaan om pakjes speculaas te verkopen. Hiertoe zijn de drie dorpen verdeeld in routes en zijn er routes toegedeeld aan teams.

december 2018

Kerstconcert

23 december

Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide verzorgt op zondag 23 december het jaarlijkse kerstconcert in de kerk in Leunen. Verschillende kerstklassiekers zullen tijdens het concert de revue passeren, alsook hedendaagse arrangementen. Voor ieder wat wils! Na het concert is er een gezellig samenzijn onder het genot van een glaasje glühwein.

mei 2019

Concertreis