Rabo ClubSupport

Van maandag 5 oktober t/m zondag 25 oktober kunnen leden van Rabobank Horst Venray hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en verenigingen tijdens Rabo ClubSupport! Laat jouw stem en die van je familie, vrienden en kennissen horen en steun Harmonie St. Catharina!

Ons doel

Harmonie St. Catharina bestond in augustus 2020 100 jaar. Dit heugelijk feit wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan, helaas gooide COVID-19 roet in het eten. In dat kader worden er voor ons 100 + 1 jarig jubileum verschillende activiteiten en concerten georganiseerd waarbij een financiële ondersteuning meer dan welkom is. Ook de opleiding van jeugdige leden vraagt om financiële steun evenals het onderhouden en aanschaffen van instrumenten en de aanschaf van bladmuziek.

Zo blijven ook wij goed “gestemd”! Bent u al in de “stemming”?

Het zou fantastisch zijn als iedereen helpt bij het realiseren van dit doel door op ons te stemmen tijdens Rabo ClubSupport!

Stem van 5 tot en met 25 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport